Get Adobe Flash player

Most, amikor a válság hatására csökkentek az eladások, még fontosabb az  értékesítők, marketingesek, vagy magánhirdetők számára, hogy minél hatékonyabban tudják bemutatni az értékesítendő termékeiket, ingatlanaikat, szolgáltatásaikat, megfelelő módon megszólítani a vevőket.

A különböző felmérések is bizonyították, hogy egy termék, vagy szolgáltatás  értékesítési statisztikái sokkal jobbak, ha valamilyen multimédiás, illetve audiovizuális tartalommal segített termékkommunikáció kísérte értékesítésüket. Nem térnék ki a száraz adatokra, de kb. 7-8 szor hatékonyabb a film által keltett impressziók,a termékkel kapcsolatban.

Mi az Ön/Önök igényei, elképzelései szerint elkészítjük a javasolt forgatókönyvet, igény szerint hozzáadott értékként marketingkommunikációs tanácsadással segítjük ügyfeleinket, illetve a teljes-körű  marketing  szempontok szerinti tervezést, és kivitelezést is vállaljuk.  A filmet/filmeket utána HD/SD minőségben leforgatjuk, elkészítjük az utómunkákat, és az Önökkel történt megegyezés szerint publikáljuk interneten,  TV-ben (legyen az akár országos, akár helyi kábel TV), illetve a kész anyagot átadjuk Önöknek saját felhasználásra.

Természetesen az Önök által készített filmeket is átdolgozhatjuk, ha technikailag lehetséges feljavítjuk, vagy módosítások nélkül publikáljuk.

Technológia megoldások széles tárházt biztosítjuk, a green/blue box, különböző animációk, (2D-3D) speciális hatások, effektek, steady-cam felvételek, stb. Igény szerint statisztákat, modelleket is tudunk szervezni a produkcióba.

Néhány filmünk, a www.hirdessenvideoval.hu oldalain láthatóak.

 

Nothing is impossible

Online lista
1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Domain kereső